Home » Geen onderdeel van een categorie » Voucher t.w.v.  € 10.000,00

Voucher t.w.v.  € 10.000,00

Vorige week lanceerden we de MIT-regeling voor ondersteuning AI-projecten binnen het MKB en maakten we bekend bezig te zijn met het beschikbaar stellen van een aantal vouchers.

Welnu, er zijn 3 vouchers t.w.v. € 10.000,00 die wij ter beschikking stellen. De vouchers zijn in te zetten voor het het puntjes op de i zetten van je Proposal ten behoeve van de MIT-regeling door een erkend professioneel schrijfbureau van projectplannen.

Voorwaarden om in aanmerking te komen van één van de drie vouchers:
– Je bent een MKB’er in de 3 noordelijke provincies;
– Je ontwikkelt of vernieuwt gezamenlijk met collega Mkb’ers producten productieprocessen of diensten op het gebied van AI;
– Je wilt met jouw innovatieproject bijdragen aan de ontwikkeling van deze sleuteltechnologie;
– Je plan is zo goed als af is en heeft nog net even de juiste finesses nodig om die 9 te krijgen;

EN je voorstel voldoet aan de gestelde voorwaarden vanuit de MIT-regeling. Bezoek voor meer informatie over het aanvragen van deze MIT subsidie de website van RVO https://lnkd.in/gxYFuswA Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Totaal beschikbare budget is 2,9 miljoen 💶 en de deadline ⌛️is 10 mei 2022, 17.00 uur.⏰

De deadline om in aanmerking te komen voor één van de drie vouchers is woensdag 13 april 17.00uur. Misschien ben jij dan wel één van die ondernemers in heel Nederland die straks in aanmerking komt om met behulp van de MIT regeling jouw innovatieproject kan gaan te voeren!

Wil je voor de deadline inhoudelijk over je projectplan van gedachten wisselen voor de deadline dan kan je schakelen met een van onze experts. Vanuit de AI-hub Noord-Nederland zijn wij er voor jou als deelnemer om je te ondersteunen met actuele informatie over de aanpak en werkwijze om succesvolle projectvoorstellen in te kunnen dienen. Of om jou in contact te brengen met relaties uit ons netwerk die jou kunnen helpen. Neem voor meer informatie contact op via info@aihub-noord.nl of Coördinator van de hub Yvonne Kooi.

Scroll naar boven
× WhatsApp met ons!