Home » Human Capital » Gratis online AI-cursus onderwijsprofessionals

Gratis online AI-cursus voor onderwijsprofessionals gelanceerd door NL AIC in samenwerking met onderwijsexperts

De NL AIC lanceert in samenwerking met onderwijsexperts een gratis online AI-cursus voor onderwijsprofessionals. Deze gratis online cursus is in eigen tijd en tempo te volgen.

Hoe verandert AI (Artificiële Intelligentie) het onderwijs?  Hoe verandert AI (Artificiële Intelligentie) het onderwijs? En op welke manier wordt de technologie nu al benut binnen klaslokalen? De gratis online bewustwordingscursus ‘AI voor Onderwijs’ bespreekt de kansen en uitdagingen van AI binnen deze sector. AI-toepassingen ontwikkelen zich in hoog tempo in alle sectoren. Daarom is het doel van deze cursus leraren in het primair en voortgezet onderwijs bewust te maken van de kansen van AI.

Interessante tracks en boeiende verhalen uit het onderwijs laten leerkrachten, docenten en bestuurders de wereld van AI in de context van hun werkveld. In slechts twee uur tijd bespreekt de cursus basisbegrippen zoals algoritmesAI, machine learning en deep learning.

En wat een mooie timing – juni is de Maand van AI in het onderwijs! Ter gelegenheid organiseren Maaike DrokMarieke van Osch & Raymond Trippe 9 juni, van 16:00 tot 17:00, een webinar waar ze de informatie uit de cursus meer tot leven laten komen. Aanmelden voor de webinar kan hier: https://bit.ly/3Q8xwlR.

De cursus duurt in totaal ongeveer twee uur en aan het eind van de cursus verdient de cursist een certificaat. 

Bekijk de trailer of start direct met de cursus AI in het onderwij

Scroll naar boven
× WhatsApp met ons!