Home » Human Capital » Gratis online AI-cursus onderwijsprofessionals

Gratis online AI-cursus voor onderwijsprofessionals in het het primair en voortgezet onderwijs 

BACK TO SCHOOL | Onderwijsprofessional in het primair en voortgezet onderwijs opgelet!

Na zes zonnige en warme weken zit de schoolvakantie er voor de leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs in het noorden van het land er weer op. De klassen stromen weer vol met leerlingen die zin hebben om nieuwe dingen te leren en zich zo te voor te bereiden op hun toekomst.

Heb jij als onderwijsprofessional enig idee hoe jouw toekomst in het onderwijs eruit kan komen te zien? Start met de (gratis) AI-cursus voor het onderwijs en leer over nieuwe toepassingen en hoe AI jou als onderwijsprofessional kan ondersteunen in je werk.

De NL AIC heeft in samenwerking met onderwijsexperts een gratis online AI-cursus voor onderwijsprofessionals gelanceerd. Deze gratis online cursus is in eigen tijd en tempo te volgen. De duur van de cursus is totaal ongeveer twee uur en aan het eind van de cursus verdient je een certificaat. Wat vind je binnen de cursus?

  • Hoe verandert AI (Artificiële Intelligentie) het onderwijs?
  • Op welke manier wordt de technologie nu al benut binnen klaslokalen?
  • Interessante tracks en boeiende verhalen uit het onderwijs laten leerkrachten, docenten en bestuurders de wereld van AI in de context van hun werkveld. In slechts twee uur tijd bespreekt de cursus basisbegrippen zoals algoritmes, AI, machine learning en deep learning.

De gratis online bewustwordingscursus ‘AI voor Onderwijs’ bespreekt de kansen en uitdagingen van AI binnen deze sector. AI-toepassingen ontwikkelen zich in hoog tempo in alle sectoren. Daarom is het doel van deze cursus leraren in het primair en voortgezet onderwijs bewust te maken van de kansen van AI.

Bekijk de trailer of start direct met de cursus AI in het onderwijs.

Scroll naar boven
× WhatsApp met ons!