Home » Geen onderdeel van een categorie » Lancering MIT-regeling voor ondersteuning AI-projecten binnen het MKB

Lancering MIT-regeling voor ondersteuning AI-projecten binnen het MKB

Ben jij die Noordelijke ondernemer die gezamenlijk met collega MKB’ers producten productieprocessen of diensten op het gebied van AI ontwikkelt of vernieuwd? Wil je met jouw innovatieproject bijdragen aan de ontwikkeling van deze sleuteltechnologie? 

Op dinsdag 15 maart 2022 gaat de landelijke MIT-regeling voor ondersteuning van AI-projecten voor het MKB van start. Met als doel de AI-innovatiekracht in Nederland te stimuleren en de versnelde toepassing van nieuw ontwikkelde AI-technologie te realiseren.

Totaal beschikbare budget is 2,9 miljoen en de deadline is 10 mei 2022, 17.00 uur. Bezoek voor meer informatie over het aanvragen van deze subsidie de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Vanuit de AI-hub Noord-Nederland zijn wij er om jou als deelnemer te ondersteunen met actuele informatie over de aanpak en werkwijze om succesvolle projectvoorstellen in te kunnen dienen. Of om jou in contact te brengen met relaties uit ons netwerk die jou kunnen helpen. Stuur een e-mail voor informatie of neem contact op met de Coördinator van de hub Yvonne Kooi.

Voucher

De AI-hub Noord-Nederland is ook bezig met het beschikbaar stellen van een aantal vouchers. Deze vouchers kunnen worden ingezet ter ondersteuning van het schrijven van het Proposal ten behoeve van de MIT-regeling. Je een goed projectplan hebt maar net dat beetje extra nodig hebt om er een winnend voorstel van te kunnen maken. 

Wanneer kom je voor deze voucherregeling in aanmerking? Als je een MKB’er bent in de 3 noordelijke provincies, je voorstel voldoet aan de gestelde voorwaarden vanuit de MIT-regeling, je plan zo goed als af is maar nog net even de juiste finesses nodig heeft voordat het plan begin mei wordt ingediend. 

Up2date blijven

Hou onze LinkedIn pagina en website in de gaten voor meer informatie over deze voucherregeling.  

Deze vanuit de Nederlandse AI Coalitie | NL AIC geïnitieerde en ondersteunde regeling is in samenwerking met de regionale organisaties zoals de AI-hub Noord-Nederland opgezet.

AI-hub Brainport | AI-hub Brightlands | Brightlands Smart Services Campus | AI-hub Midden-Nederland | ROM Utrecht Region | AI-hub Oost-Nederland | AI-hub AI Technology for people | AI-hub Zuid-Holland | InnovationQuarter

Scroll naar boven
× WhatsApp met ons!