Home » Agenda » Vervolgsessie Human Capital “Digitalisering is Mensenwerk”

Vervolgsessie Human Capital “Digitalisering is Mensenwerk”

Vervolgsessie | Human Capital “Digitalisering is Mensenwerk”

Zoals half december te hebben beloofd, zouden we bij je terugkomen met een uitnodiging voor een vervolgsessie “Digitalisering is Mensenwerk” in dit voorjaar. De datum is bekend.

Wij nodigen je daarom graag uit op een nog nader te bepalen datum (oude datum was dinsdag 7 maart) van 14:30 tot 16:30 uur, locatie: Bytesnet, Groningen.

Tijdens deze verdiepende sessie duiken we de diepte in hoe je als organisatie op inhoud en met jouw medewerkers de transitie versterkt. Derhalve is deze sessie uitsluitend bedoeld voor werkgevers en HRM Managers.

Tijdens deze verdiepende bijeenkomst komen de volgende onderwerpen aan bod:

Agenda:

  • Hoe transformeer je naar een data gedreven en digitale organisatie (met mooie voorbeelden van collega-werkgevers die hier actief mee bezig zijn);
  • Hoe kun je ervoor zorgen dat ook medewerkers regie gaan pakken in deze ontwikkeling? Je krijgt een kijkje in hoe je die regie bij medewerkers kunt activeren, hoe je inzicht krijgt in het (onbenut) potentieel binnen jouw organisatie en hoe je jouw medewerkers daarop in beweging kunt krijgen.
  • Regionale en landelijke initiatieven en financieringsmogelijkheden rondom leven lang leren en Learning Communities komen ook aan bod;
  • In gesprek met andere werkgevers uit verschillende sectoren: hoe gaan jullie om met strategische visie hierop en praktische uitvoering? Met elkaar verkennen waar behoeften liggen om die stap verder te kunnen zetten voor jullie eigen organisatie;
  • Behoefte bepalen voor eventueel vervolg of voor een regionale Human Capital roadmap, waar je als werkgever goed bij gebaat zou zijn.

Deze sessie worden o.a. begeleid door Willeke Klinker van de NL AIC en Anneke Post van mobiliteitsnetwerk Noord Nederland.

Wanneer: Een nog nader te bepalen datum (oude datum was dinsdag 7 maart)

Tijd: Inloop: 14:00 uur – start: 14:30 – 16:30 uur

Waar: Bytesnet, De Bunders 1, 9747 AX Groningen

Event informatie

Scroll naar boven
× WhatsApp met ons!