Home » Agenda » Hét AI-Congres van het Noorden | 2e Editie

Hét AI-Congres van het Noorden | 2e Editie

Hét AI-Congres van het Noorden | 2e Editie

 

Kunstmatige intelligentie of ook wel AI raakt vrijwel iedere organisatie. Er zijn nog veel vragen over het toepassen ervan. Wat zijn de voordelen en risico’s van AI? Waar begin ik? Waar moet ik rekening mee houden? Hoe integreer ik AI in mijn strategie/visie? Wat is een goede use case? Wie betrek ik er vanuit mijn organisatie bij? En eenmaal zover om met AI aan de slag de gaan: Hoe ontwikkel en implementeer je betrouwbare en mensgerichte AI? Leer hier meer over tijdens de tweede editie van het AI-Congres van het Noorden. 

De 2022 editie op 28 oktober was een enorm succes met 300 deelnemers en een wachtlijst met 50 personen. De lat voor deze editie ligt hoog. Een aantal elementen die je zeker in het programma terug gaat zien zijn oa informatieve plenaire sessies met keynote speakers, break-out sessies waarin de belangrijke topics de aandacht krijgen en volop mogelijkheden om optimaal te netwerken. Momenteel wordt er door het organisatieteam hard gewerkt om op donderdag 28 september een boeiend programma neer te zetten.

Dit congres organiseren wij samen met het ELSA Lab Noord Nederland. Wij kijken er naar uit om je op donderdag 28 september in het Forum te mogen ontvangen. 

Tot dan! Stay tuned voor meer informatie over het programma.

Event informatie

Scroll naar boven
× WhatsApp met ons!