Valtes

Wij zijn Valtes, een innovatieve startup die technologie en tools ontwikkeld om de zorg efficiënter, effectiever en persoonlijker maken, waardoor mantelzorgers en andere zorgverleners worden voorzien van gemoedsrust, vrijheid en de juiste informatie. Maar waardoor mensen met zorg ook langer veilig thuis kunnen blijven wonen en een betere kwaliteit van leven en zorg hebben. Dit doen we door middel van slimme technologie met aandacht voor privacy en gebruiksgemak.

Met de stijgende vergrijzing en het toenemende aantal mensen met dementie zal de druk op (mantel)zorgers alleen maar toenemen. Wij bieden een totaaloplossing voor mantelzorgers en andere zorgverleners die informatie, steun en vrijheid nodig hebben. Onze modules zijn geïnspireerd door gesprekken met meer dan 100 mantelzorgers en andere zorgverleners, en daarnaast ook door gesprekken met beleidsmedewerkers, (mantel)zorgconsulenten en bestuurders.

Onze Valtes Mantelzorg Assistent levert gepersonaliseerde informatie, tips en advies aan mantelzorgers, vergroot het bereik van gemeentelijke informatie en maakt de route naar ondersteuning inzichtelijk. Valtes Homecare detecteert onraad, incidenten en onveilige situaties met behulp van de nieuwste generatie gezondheidssensoren. Hierdoor hoeven mantelzorgers en zorgmedewerkers zich niet meer af te vragen hoe het met de zorgbehoevende gaat als ze er niet zijn.

Wij geloven dat onze oplossingen niet alleen mantelzorgers en zorgbehoevenden ondersteunen, maar als dienst ook gemeenten en zorgorganisaties helpen om de druk op de zorg te verlichten.

Samenwerken met AI-hub Noord-Nederland?
Wij kunnen helpen.

Scroll naar boven
× WhatsApp met ons!