TAEMio

Sommige teams zijn succesvoller dan andere. Maar waarom is dat zo? Oprichters Geertje Dam, Schelte Meinsma en Leo Wijnsma ontdekten een bepaald patroon en besloten daar een algoritme en software omheen te ontwikkelen. 

TAEM.io is een self-service SaaS (software-as-a-service) HR tech platform met een interactieve mobiele app en talent dashboard. Het is zeer eenvoudig te implementeren en je team kan het meteen gebruiken. De analyses, predictive people analytics, zijn op individueel-, team- en organisatieniveau. Binnen 10 minuten heb je toegang tot real-time gegevens en inzichten over de talenten, het potentieel en het succes van je team. De AI kan je teams een boost geven en geeft data-gestuurde antwoorden en monitort de voortgang.

Het maakt dus niet uit hoe groot of klein je organisatie is, binnen 10 minuten is je organisatie geanalyseerd. Daarnaast voorspelt de tool de kans dat het team zijn doelen haalt. De doelen zijn per team in te stellen.

Met TAEM.io selecteer, analyseer en optimaliseer je de beste teams, waar ze ook werken. Het is de ultieme future of work tool, waar je mensen ook werken.

TEAM.io is opgenomen in de gecentraliseerde database van de European AI Startup Landscape en geeft een duidelijk overzicht van de AI-startups ingedeeld naar land en categorie.

Samenwerken met AI-hub Noord-Nederland?
Wij kunnen helpen.

Scroll naar boven
× WhatsApp met ons!