Stap binnen in de wereld van Stekz, waar we de grenzen verleggen van wat mogelijk is in bedrijfsautomatisering. Als pionier in hyperautomatisering zijn we vastberaden om de kracht van kunstmatige intelligentie (AI) in bedrijfsprocessen te benutten waar mogelijk.

 

MyStekz

Met onze baanbrekende BizDevOps-aanpak en ons geavanceerde softwareontwikkelplatform ‘MyStekz’, staan bedrijfsprocessen centraal in plaats van technologie. Dit stelt ondernemers in staat om volledige grip te krijgen op hun bedrijfsvoering en een diepgaand inzicht in wat er doorheen gaat.

Stekz is er om uw bedrijf te transformeren.

 

Hyperautomatisering

Met de AI-oplossingen kunnen bedrijven efficiëntie verhogen, kosten verlagen en waarde maximaliseren. Onze oplossingen zijn ontworpen om naadloos te integreren met bestaande systemen en workflows, waardoor de overstap naar hyperautomatisering probleemloos verloopt.

 

AI tech event

Naast onze toewijding aan het transformeren van bedrijfsprocessen, organiseren wij sinds 2010 de meest prominente Python-conferentie van Nederland, PyGrunn (.org). Jaarlijks verwelkomen we meer dan 400 ontwikkelaars in het bruisende Forum Groningen.

 

En dat is niet alles! We zijn verheugd om aan te kondigen dat we op 10 november 2023 onze eerste AI-conferentie voor softwareontwikkelaars organiseren, genaamd aiGrunn (.org). Dit evenement zal de nieuwste trends en ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie verkennen en biedt een unieke kans om in contact te komen met vooraanstaande experts in het veld.

 

Maak vandaag nog kennis met Stekz en ontdek de vrijheid om uw eigen digitale toekomst te creëren en transformeer uw bedrijf met AI!

Samenwerken met AI-hub Noord-Nederland?
Wij kunnen helpen.

Scroll naar boven
× WhatsApp met ons!