Researchable

Researchable is gespecialiseerd in de ontwikkeling van responsive webapplicaties en dataplatforms. Wij helpen organisaties bij het bouwen van softwareapplicaties met analytische kerncomponenten zoals voorspellingen, machine learning, real-time intelligence en statistische analyse.  

Ons team bestaat uit gepassioneerde digitale bouwers, data-experts en probleemoplossers. Researchable heeft zijn oorsprong in de wetenschap, maar we werken inmiddels in een groot aantal sectoren. We werken samen met organisaties als Vitens, UMCG, Universiteit Leiden, het Ministerie van Defensie en de Universiteit Twente. Onze aanpak is mensgericht en gericht op partnerships met klanten. 

Researchable is ISO 27001 gecertificeerd, omdat we geloven dat informatiebeveiliging essentieel is bij goede softwareontwikkeling en data-analyse. Dit is de hoogst haalbare wereldwijde standaard op het gebied van informatiebeveiliging.  

Een goed voorbeeld van ons werk is Sport Data Valley. Wij ontwikkelden het nationale dataplatform voor analyse en onderzoek van sportgegevens in Nederland. Het uitgebreide platform wordt door mensen gebruikt voor het creëren, delen, integreren en analyseren van de meest uiteenlopende sportdata. Wij helpen ambitieuze organisaties te innoveren door middel van data en technologie. 

Researchable is opgenomen in de gecentraliseerde database van de European AI Startup Landscape en geeft een duidelijk overzicht van de AI-startups ingedeeld naar land en categorie.

Samenwerken met AI-hub Noord-Nederland?
Wij kunnen helpen.

Scroll naar boven
× WhatsApp met ons!