Owner

OWNER is het eerste vastgoedplatform waar vraag en aanbod van alle doelgroepen in de vastgoedwereld op slimme wijze samenkomen. OWNER is gestart in Emmen als SaaS (Software as a Service) leverancier voor vastgoedeigenaren voor online vastgoedbeheer in 2017. Inmiddels is ons doel om de vastgoedwereld centraal te digitaliseren én meer toegankelijk en transparant te maken voor iedereen. Daarom kan iedereen een gratis account aanmaken bij OWNER. Van het digitaliseren van vastgoedportefeuilles, het automatiseren van vastgoedbeheer tot het plaatsen of reageren op huuraanbod – op het platform is alles mogelijk.  

Met kunstmatige intelligentie en slimme algoritmes worden vraag en aanbod tussen vastgoedeigenaren, -beheerders, huurders en servicepartijen voortdurend op innovatieve wijze samengebracht.

Dankzij API-koppelingen met partners worden vastgoedeigenaren maximaal ondersteund in verduurzaming, boekhouding en (her)financieringsaanvragen.

Dankzij OWNER Pay (ons eigen betaalsysteem) werken we aan een nieuwe standaard wat betreft toegankelijkheid, veiligheid en efficiëntie in de vastgoedsector. Dit maakt OWNER ‘hét vastgoedplatform van iedereen.’  

OWNER is opgenomen in de gecentraliseerde database van de European AI Startup Landscape en geeft een duidelijk overzicht van de AI-startups ingedeeld naar land en categorie.

Samenwerken met AI-hub Noord-Nederland?
Wij kunnen helpen.

Scroll naar boven
× WhatsApp met ons!