AI-Infrasolutions

AI-Infrasolutions is een familiebedrijf, geworteld in Noord-Nederland en met internationale ambitie. We gebruiken kunstmatige intelligentie (AI) om data te verrijken en processen te automatiseren. Wij zien de eindeloze mogelijkheden van technologie en willen die ten volste benutten voor iedereen die zich bezighoudt met asset management in infrastructuur en publieke ruimte. Elke dag opnieuw.

Ons primaire doel is om asset management processen structureel te verbeteren middels automatisering en voorspellend vermogen. Omdat dit zorgt voor minder verspilling en meer preventiemogelijkheden, maar ook voor een hogere kwaliteit van onderhoud en meer controle hierover.

Onze mensen hebben stuk voor stuk een grote passie voor de kracht van data en technologie. Ze werken hard. Staan altijd klaar. Denken in oplossingen. Ontrafelen graag puzzels. Maken dat wat nog niet bestond.

Onze overtuiging

Wij hebben een grote passie voor de kracht van data en technologie. Een sterke overtuiging van de mogelijkheden, de kansen en de verrijking door kunstmatige intelligentie. Bij AI Infrasolutions geloven we écht dat slim en zorgvuldig omgaan met data een grote impact heeft. Nu en in de toekomst.

AI Infrasolutions bouwt voortdurend aan voorspellend vermogen. Die vooruitziende blik voegt waarde toe omdat het geld, tijd en de aarde spaart. En leven en werk veiliger en gemakkelijker maken.

Ons commitment

Ons commitment ligt bij het ontwikkelen en vervolmaken van technologie die data ten volste benut. We gebruiken kunstmatige intelligentie om data te verrijken. Maar nooit zomaar. Altijd om ontdekkingen of voorspellingen te doen die eerder buiten ons bereik lagen. We voegen waarde toe in processen naar de toekomst van asset management in infrastructuur en publieke ruimte.

Ons doel

Wij willen asset management processen in infrastructuur verbeteren middels automatisering en voorspellend vermogen.

Kaios.ai is opgenomen in de gecentraliseerde database van de European AI Startup Landscape en geeft een duidelijk overzicht van de AI-startups ingedeeld naar land en categorie.

Samenwerken met AI-hub Noord-Nederland?
Wij kunnen helpen.

Scroll naar boven
× WhatsApp met ons!