Deelnemer worden van de NL AIC

Om initiatieven in Artificial Intelligence (AI) te stimuleren en te verbinden, zijn we, net als de Nederlandse AI Coalitie (NL AIC), ervan overtuigd dat een actieve regionale en landelijke samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is, in het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem.

Er wordt gebouwd aan een (inter)nationale community van AI start- en scale ups:

  • Kennisdeling middels verschillende activiteiten; events, (Teams) bijeenkomsten en ons Community platform;
  • Matchmaking met potentiële partners en/of aansluiting bij bredere NL AIC initiatieven en projecten;
  • Exposure voor je bedrijf;
  • Collectief agenderen van issues en bespreken van kansen.

Kosten

De bijdrage voor deze deelname is 15.000 euro per jaar voor bedrijven met een omzet groter dan 25 miljoen en 1.000 euro voor andere organisaties. Er bestaan aantrekkelijke voorwaarden voor collectieve deelname en startups. Naast de deelnamekosten wordt een actieve participatie in een NL AIC activiteit gevraagd. Voor meer informatie of deelnemer worden van de NL AC, bekijk dan de informatie op de website van de NL AIC

Speciaal voor Startups

Ben je een Startup dan kun je voor meer informatie terecht bij onze collega’s , Miriam de Groot – Veronesi, Voorzitter werkgroep Startups en Scale-ups; miriam.veroseni@nlaic.com en/of Roos Kist, Coördinator werkgroep Startups en Scale-ups  roos.kist@nlaic.com.

 

Aantrekkelijke voorwaarden voor collectieve deelname en startups 

Startups kunnen de eerste twee jaar (meestal) kosteloos deelnemen mits je voldoet aan onderstaande criteria. Je krijgt dan toegang tot de Community en je kunt deelnemen aan een 3-wekelijkse stand-up. Miriam en/of Roos kunnen je hier meer over vertellen.

Criteria:
1.    Tech bedrijf
2.    Max. 5 jaar
3.    In NL gevestigd
4.    Geen dochteronderneming
5.    Minimaal 2 werknemers, max. 10fte
6.    Max. 750k omzet

Samenwerken met de AI-hub Noord-Nederland? Laat het ons weten.

Scroll naar boven
× WhatsApp met ons!